Vad kan du göra som medlem

Ibland så vill man så gärna göra någonting för mänskligheten, att hjälpa till. Problemen i världen känns så enormt stora men är man många som samlar och hjälps åt så går det att göra skillnad. När man en gång har läst, sett eller upplevt grymheterna i andra länder så kan det vara svårt att bli av med tanken, och det enda sättet för att inte plågas av tankarna kan vara att hjälpa till på ett eller annat sätt.

Genom ett medlemskap i FN så kan du göra skillnad. Du kan engagera dig i FNs frågor och hjälpa FN att hjälpa. Det kostar inte mycket att vara medlem i svenska FN-förbundet, för bara 200 kr per år är du med och ger ditt stöd. Du kan också vara med och påverka i viss mån.

Du kan följa arbetet genom att läsa en tidning som FN ger ut fyra gånger per månad. Du får möjlighet att delta i kurser och seminarier samt rollspel om FN. Du kan vara med och granska hur Sverige sköter sig i och sina åtagande gentemot FN. Du kan träffa och verka tillsammans med andra inom ditt FN-förbund. Det finns även lokala avdelningar där du kan träffa personer där du bor.

Det kostar 200 kr per år för vuxen, upp till 26 år kostar det bara 100 kr. Du kan betala med kort, internetbank eller via traditionellt inbetalningskort.

Här kan du läsa mer om vad du får som medlem och du kan skicka in din ansökan direkt genom internet. Besök http://www.fn.se/engagera-dig/