Skaldjursveckor på Hyllan i Uppsala

Detta är nästan det allra bästa med Uppsala tycker jag. Det är att staden har den bästa restaurangen som erbjuder skaldjursbuffé med alla havets läckerheter. Ligger högt upp på toppen av alla ställen i Sverige, efter Göteborg och Feskekörka förstås. Den platsen är helig för alla som älskar skaldjur.

Uppsala ligger ju så bra till också. Nu när deras nya resecentrum har blivit klart så är det enkelt att resa till och från Uppsala. Det finns bra och trevliga hotell att bo på, något som vi reda har tipsat om.

Skaldjursveckor på Hyllan

Detta ordnas varje höst på Hyllan och har blivit en stor succé. Hyllan har ett samarbete med Feskarn i Saluhallen som tillhandahåller med skaldjuren. I deras paket med skaldjursbuffé så kan du äta obegränsat med:

Havskräftor, krabba, färska och rökta kräftor, kräftor, ostron och olika tillbehör som passar bra till skaldjur. Ät så mycket du orkar.

Priset för en skaldjursbuffé på Hyllan kostar 695 kr per person. Vill man lägga till en halv hummer får man betala 160 kr extra. Rabatt ges till personer med UNT-kort, då kostar det 645 kr per person.

Man måste boka bord i tid för att få en sittning. Se http://www.hyllan.se/evenemang/skaldjursveckor-pa-hyllan-2014-0 för bokningsinformation.

Detta är datumen som gäller för skaldjursveckorna 2014 på Hyllan i Uppsala:

  • 26 – 27 september
  • 3 – 4 oktober
  • 10 – 11 oktober
  • 17 – 18 oktober

Som sagt, vänta inte med att boka. Du kan redan nu boka ditt bord till skaldjursveckorna.