Så här gör du när du reser kollektivt i Uppsala

Ska du resa kollektivt i Uppsala, så finns det egentligen bara en sida som du behöver på Internet. Det är ju bra, då de flesta idag söker sin information, och köper sina biljetter via Internet då det har blivit vårt ledande media när det gäller inköp och information om resor. Sidan heter UL, och står för Uppsala Lokaltrafik. Sidan hittar du på www.ul.se

Att köpa en biljett är inget problem hos Uppsala lokaltrafik. Här hittar du enkelt vilka biljetter som finns och vilka avgångar som gäller. Efter detta ges du möjlighet att köpa och betala din biljet på fem olika sätt. Biljett kan köpas genom biljettautomat. På hemsidan finns en sök hjälp som gör att du lätt kan se var det finns automater. Du kan även köpa din biljett via ombud, som du även där kan finna genom Uppsala Lokaltrafiks hemsida. I övrigt kan du betala din resa genom mobil SMS-biljett eller med betalkort eller enkelbiljett som kan köpas på bussar och tåg.

I övrigt så finns något som heter reseplaneraren och fungerar även den som en hjälp vid dina resor. Det finns tidtabeller att ladda hem eller läsa på deras hemsida, och utöver det så finns kartor och praktisk information.

Uppsala Lokaltrafiks hemsida är en av Sveriges mest kompletta när det gäller en stad som ger sina resenärer den mesta och bästa informationen och redskapet som gör det enkelt att resa. Du har till och med möjlighet att skapa och beställa din helt personliga tidtabell, vilket gör att du alltid har den information som just du behöver för dina resor när det är dags.

En utförlig kundservice, ger dig också alltid snabba svar på alla dina frågor. Antingen så finner du svaret på din fråga i deras stora frågedatabas eller så är det alltid lätt att kontakta för att få ditt snabba och riktiga svar av en skicklig medarbetare.