Nu kan ditt företag vara med att bidra till FN´s verksamhet

Svenska FN-förbundet, UNA Sweden, verkar för att samla in pengar till välgörande ändamål. Just för till fället så samlas det i pengar till kampen om kvinnors rätt, och då i synnerhet för att bli av med våldtäkt på unga flickor. Det gör också insamlingar till bättre utbildning, samt mycket mera till att hjälpa i fattiga delar av världen.

Nu kan ditt företag bli FN-sponsor

Att det går att skänka gåvor till Svenska FN-förbundet, och att alla kan bli månadsgivare har vi länge känt till. Detta kan göras både som privatperson eller som företag.

Nu finns det även möjligheter att bli FN-sponsor, FN-partner eller Huvudpartner i FN-förbundet. När du väljer något av dessa val för ditt företag, så får du möjlighet att bli sedd som givare på FN-förbundets hemsida, samt även använda FN-förbundets logotyp på er egen hemsida.

Som FN-sponsor får du möjlighet att välja vilka projekt du vill att ditt företag ska stödja, samt att du får en tydlig verksamhetsinsikt och en årsberättelse så att du vet vart dina och andra företags pengar har använts till. Du får också diplom samt FN-nålar att ge till dina anställda. Du får din företagslogotyp på FN-förbundets hemsida, samt rätten att visa FN-förbundets sponsorlogga på din egen hemsida. Även ett årligt tack i FN-förbundets verksamhetsberättelse som får din företag att verka medmänskligt och seriöst i allmänhetens ögon.

Andra möjligheter som finns är att bli FN-partner. I detta paket får du allt som ingår i FN-sponsor plus chansen att vara med på projektresor. Extra tillkommer också eventuella föreläsningar på företaget, samt återkommande inbjudan till kurser, evenemang och seminarium.

Som sista val finns det största, som är ett anpassat paket som utarbetas efter ditt företags behov av marknadsföring som lägger dig i mycket god syn i allmänhetens ögon samtidigt som du hjälper till med FN-förbundets arbete.

Läs mer om det på Svenska FN-förbundet