Ge en julklapp som stoppar barnäktenskap från Svenska FN-förbundet

FN-förbundet i Sverige, eller UNA-Sweden vilket är den internationella betäckningen. Bedriver hela tiden kampanjer mot orättvisor i världen. Denna gång är det kampen mot barnäktenskap världen över som gäller. Något som vi alla borde ta på allvar, då många av oss har barn som vi älskar över allt annat och inte skulle vilja bo i ett land dör vi av ekonomiska eller andra skäl tvingas gifta bort dem vid allt för unga år.

Utöver detta så samlar FN-förbundet i Sverige in pengar och stöd för sitt fältarbete till ett flertal kampanjer. Dessa kampanjer är stöd för minröjning, att barn ska ha tillgång till gratis skolmat samt flickors övriga rättigheter. Alla dessa kampanjer är behjärtansvärda och borde stödjas av alla som bor i ett land som Sverige, där vi kan ta allt för givet till skillnad mot många fattiga länder.

På detta sätt kan du stödja i kampen mot barnäktenskap

Just nu finns det en rad olika produkter som säljs på FN-förbundets hemsida, som passar alldeles utmärkt som en enkel och trevlig julklapp. Om sedan den du ger denna julklapp till också får kunskapen om vad julklappen står för, och vad den hjälper till att göra så är det garanterat att denna julklapp blir omtyckt i de flesta hem.

Just nu finns det ett armband som i samarbete med SNÖ of Sweden tagits fram, och där hälften av kostnaden går till kampen mot barnäktenskap. Det finns också andra gåvor som kan köpas som också stöder i kampen. Bland annat så finns det en roman som just handlar om en flicka i ett drabbat land som får kämpa för sina rättigheter till frihet. Denna gåva blir säkerligen ett bra val till någon som de vet älskar att läsa.

I övrigt så går det utmärkt att bli medlem på deras hemsida också. I och med detta så kan du sätta så kan du bli månatlig givare, eller välja själv när det passar just dig att ge en gåva till kampen mot barnäktenskap. Mera om detta kan du läsa här.