Fyrishov i Uppsala

Fyrishov ligger i Uppsala och är en arena för många olika aktiviteter. Det är Sveriges mest besökta arena och ligger på topp 5 av Sveriges besöksmål. Här kan man hitta aktiviteter som bad, sport, event, möten och spa.

Bad och avkoppling

I Fyrishov finns det flera olika bassänger och hallar där man kan koppla av. Ett äventyrsbad för de mindre och relaxavdelning för vuxna. I simhallarna finns simundervisning för barn och skolklasser. Vill man utöva motionssim går det bra i speciella bassänger. Utanför finns det även ett bastulandskap med vedeldade bastustugor för familjer och andra sällskap. Där kan man få en riktig vildmarkskänsla.

Vid äventyrsbadet kan man som förälder boka ett barnkalas för en billig penning. För bara 160 kr får man inträde för 8 barn med medföljande vuxna.

Idrott och träning

Idrotten är en stor del av Fyrishov här finner man idrottshallar, gym, bordtennis, kiropraktor och massage. Fyrishov kan man också hyra för att anordna olika typer av träningsläger och boka in sig för företagsträning.

Möten och event

Fyrishov är den perfekta platsen att boka en konferens eller event på. Eftersom allt ligger i anslutning kan man få en komplett upplevelse med personal och företag. Den största lokalen som ligger i Fyrishov har plats för nästan 4000 personer.

Är du i Uppsala ska du ta dig en titt på Fyrishov och kanske ta ett dopp i simhallen. Det är ett perfekt ställe för hela familjen att bege sig en ledig dag. Fria ytor för barnen att springa på, mat och andra saker finns nära till hands