Bo i Uppsala

Vart bor man bäst i Uppsala? Vi har listat en del hotell och andra boenden som kan vara bra att veta om inför besöket i Uppsala.

Radisson Blu

Precis vid Uppsala Resecentrum ligger det magnifika Radisson Blu. Det är ett förstklassigt hotell med ett modernt utseende. Med bara några meter till tåg och andra kommunikationer är Radisson Blu ett perfekt val för tillfälligt boende i Uppsala. Radisson Blu i Uppsala har 185 olika rum och sviter. Alla är rökfria och innehåller förnödenheter som Dux-sängar, värdeskåp, kaffe/te kokare, platt-tv, trådlöst bredband utan extra kostnad, luftkonditionering, tofflor, strykjärn och strykbräda.

Park Inn

I centrala Uppsala ligger Park Inn by Radisson som är ett perfekt hotell för dig som är på förbiresa med bilen. Det finns bra med parkeringsmöjligheter vid hotellet. Park Inn ligger precis inom gångavstånd till shopping och bra restauranger. Hotellet har 95 rum alla inredda med Dux-sängar, strykjärn, hårtork och trådlöst internet. Bra att veta är att barn bor helt gratis upp till 17 år om man använder befintliga sängar.

Scandic Uplandia

Scandic Uplandia ligger också väldigt centralt i Uppsala och det är i princip 0 meters gångavstånd till city. Hotellets standardrum ligger på 16 till 18 kvadrat och har hårtork, tv, gratis wifi, skrivbord och fåtölj. Sedan finns det Superior, Superior Extra och Junior Suite för den som vill bo lite extra bekvämt.

Clarion Hotel Gillet

Med fem minuters gångväg till city är Clarion Hotel Gillet ett bra alternativ för dig som vill bo nära stadskärnan. Alla rum är renoverade och moderna. Hotellet har 161 rum och kan boka in konferenser på upp till 900 deltagare.